Oktató, produkciós és rendezvény projektek fejlesztése és működtetése Expert-Operator System-ben.

A Csillagnép Szeminárium

A Csillagnép Szeminárium (2015. november 28-29.) - az eddig már jól ismert egyéni fejlődés mellett - a fókuszt a kapcsolatokon keresztül elérhető célokra és sikerekre helyezi. A „Csillagnép” egy új közösségi szellem. Ez az új szellem azt a köztudott felismerést kapcsolja össze a biokibernetikával, hogy a közösség komplex egységében a képességek jóval túlszárnyalhatják az egyén lehetőségeit. Ez az egyéni önállóság határait is kiszélesíti.

A szemináriumon átélt élmények és a hozzá kapott intenzív tanítások azonnali hatással vannak a tanítványok életére. A harmónia törvényeit tanulhatják meg, és ezzel számos problémájuk is megoldódik. „A harmonikus ember nem emészt fel maga körül mindent, hanem többlet energiával, információval és tehetséggel bír, a munkája által. Ezért képes adni, képes másokért is élni, és képes segíteni. Sugárzik, mint a csillag.” (Lengyel Sándor) Lengyel Sándor különleges atmoszférát megteremtő tanító és alkotó. A Csillagnép projekt az Univerzum gyermeke című tanításának következő lépése. Ezekről és a számodra legfontosabb kérdésekről most mindent megtudhatsz közvetlenül tőle.

Különleges alkalomnak számít Lengyel Sándor közelgő Magyarországi látogatása, ami mindössze néhány napos lesz. A régi tanítványai, és emellett az újabb fejlődni vágyók is személyesen tanulhatnak most tőle. Éppen Oroszországból fog megérkezni hozzánk, ahol meglátogatja Borisz Zolotov professzort, az Expert Operator System kidolgozóját, a fejlődési törvényszerűségek felismerőjét. Sándor, szeretve tisztelt mestere születésnapi megünneplésén fog résztvenni. Ez a hétvége mindenkit közelebb fog vinni a saját álmaihoz és a Csillagnéphez tartozáshoz.


Helyszín: BCM üzletház
1152 Budapest, Szentmihályi út 171.

Programnapok:
1. nap 10.00 - 22.00
2. nap 10.00 - 19.00

Szállás és étkezési lehetőségek egyéni szervezéssel a közelben.
Ajánlott öltözet: Kényelmes szabadidős vagy hétköznapi.

A szemináriumi hétvége tandíja a következő határidőkig:

2015. nov. 25-ig: 69 500 Ft
ezt követően és a helyszínen: 74 500 Ft

Jelentkezz MOST, hogy biztosítsd a helyedet és a legkedvezőbb tandíjat!
Regisztráció


*Az előadáson felvételt készítünk, amit oktatási és művészi céllal publikálunk. A részvétellel egyúttal beleegyezel abba, hogy benne lehetsz egyes megjelenésekben.